4/5/15

Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Μουσικής για τους νεαρούς θεατές


Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, σε συνεργασία με μεγάλα ευρωπαϊκά πολιτιστικά κέντρα, μεταμορφώνει το χώρο της σε ένα μουσικό λαβύρινθο γεμάτο περιπέτειες, όπου οι μικροί μας φίλοι, έως 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους, θα παρακολουθήσουν ένα πολύχρωμο μουσικό πρόγραμμα, με συναυλίες, ηχητικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια.

Το Bing Bang είναι ένα συναρπαστικό ευρωπαϊκό φεστιβάλ μουσικής για παιδιά, που φέτος θα φέρει και στην Αθήνα μουσική από όλη την Ευρώπη! Αποστολή του είναι να παρουσιάσει τον πλούτο της μουσικής στα παιδιά με τον πιο προσιτό, ελκυστικό και περιπετειώδη τρόπο. Από περίεργα όργανα και αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για να παράγουν ήχους, μέχρι μουσική που μπορείς όχι μόνο να την ακούσεις αλλά και να τη δεις, μέσα από video και animation. 

Μουσικοί και μουσικά σχήματα διαφορετικών ειδών και στυλ, θα δημιουργήσουν πρωτότυπα, καινοτόμα και ευφάνταστα μουσικά πρότζεκτ με τη συμμετοχή και των ίδιων των παιδιών. Σε κάποιες εκδηλώσεις, οι επαγγελματίες μουσικοί θα ανοίγουν διάλογο με τους μικρούς οργανοπαίκτες και τραγουδιστές και θα μοιράζονται ακόμα και τη σκηνή μαζί τους!Ημερομηνίες: Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Για το ακριβές πρόγραμμα του φεστιβάλ αλλά και για περισσότερες πληροφορίες για κάθε δράση, κοιτάξτε εδώ αλλά και στο site του Ευρωπαικού Δικτύου Big Bang.

Διονυσία Μακρυνόρη
Ψυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου