26/6/15

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝΤο 1987 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, όρισε την 26η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τις επιπτώσεις από τη χρήση τους.

Με σύνθημα «Το στίγμα μας είναι η ένταξη», ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το ΚΕ.Θ.Ε.Α.-ΔΙΑΒΑΣΗ και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΑΘΗΝΑ ΥΓΕΙΑ» του δήμου Αθηναίων, τον ΟΚΑΝΑ και τη Θετική Φωνή, θα πραγματοποιήσουν εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με καλλιτεχνικά δρώμενα και εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της Αθήνας από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.30. Ενημερωτικά φυλλάδια του Κέντρου Πρόληψης θα διανέμονται στο Θησείο, στον σταθμό του Ηλεκτρικού. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το βράδυ, στις 21.00, στην πλατεία Κλαυθμώνος, με την κεντρική συναυλία των ομάδων μουσικής και χορού του ΚΕ.Θ.Ε.Α.-ΔΙΑΒΑΣΗ.


Σημειώνεται ότι από τον δήμο Αθηναίων παρέχεται δωρεάν συμβουλευτική στήριξη για ζητήματα εξάρτησης στα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων «ΑΘΗΝΑ ΥΓΕΙΑ», τα οποία λειτουργούν σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.Το 18 άνω, διοργανώνει επίσης εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

  • Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015
Αμφιθέατρο Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών Αναστάσεως 2 και Τσιγαντε , Χολαργός (στάση μετρό Εθνική Άμυνα). Η Θεατρική Ομάδα 18 ΑΝΩ παρουσιάζει το έργο του Μαξ Φρις «Ο Μπήντερμαν και οι Εμπρηστές» ώρα έναρξης 19.30 Ακολουθεί συζήτηση.
  • Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015
«Οι εξαρτήσεις στο καιρό της κρίσης». ΚΥΒΕ Δήμου Περιστερίου, διασταύρωση Εθνάρχου Μακαρίου και Λεωφ. Κηφισού (στάση μετρό Αγ. Αντωνίου) Ωρα έναρξης 20.00μ.μ. Προβολή της ταινίας του Γιώργου Χ. Ζέρβα «Εγώ είμαι ένας άλλος». Από τη θεραπεία (18 ΑΝΩ) στην κοινωνική ένταξη». Διοργάνωση: Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής. Ακολουθεί συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου