25/9/15

"Συμμετρέχουμε" ενάντια στον καρκίνο του μαστού


Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερο κακόηθες νεόπλασμα των γυναικών στον δυτικό πολιτισμό και τη δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα. Υπολογίζεται, ότι 1 στις 8 γυναίκες θα διαγνωστεί με καρκίνο μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Στην Ελλάδα η συχνότητά του έχει αυξηθεί επίσης σημαντικά και υπολογίζεται σε 4.500 νέες περιπτώσεις ετησίως. Γι’ αυτό το λόγο είναι επιτακτική η ανάγκη της ενημέρωσης για την έγκαιρη διάγνωση. 


Ο  Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Αλμα Ζωής» διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά τον Αγώνα Greece Race for the Cure®  την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.
Οι διαδρομές θα είναι δύο, 5 χλμ και 2 χλμ αντίστοιχα. Η έναρξη της διοργάνωσης είναι στις 10:30 π.μ. το πρωί για όλους τους συμμετέχοντες, δρομείς, περιπατητές και δρομείς με chip χρονομέτρησης και η εκκίνηση του 7ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 π.μ

"Συμμετρέχουμε" για να επιτύχουμε τους στόχους της μεγαλύτερης διοργάνωσης σε όλο τον κόσμο για τις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. Η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η στήριξη των γυναικών που νοσούν ή έχουν εμπειρία καρκίνου του μαστού αλλά και του γενικού πληθυσμού είναι οι αδιαπραγμάτευτοι στόχοι του Αγώνα Greece Race for the Cure® και του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Για τις ηλεκτρονικές σας εγγραφές: www.greecerace.grΑνθούλα Σωμαρίπα
Κοινωνική Λειτουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου