4/11/15

Εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο

Η μουσική χθες, σήμερα. Αύριο;
Ο Νοέμβριος έφτασε με αλλαγή του καιρού, αλλά και πολλές προτάσεις για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι παρακάτω έχουν δωρεάν είσοδο.


Ο Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός" γιορτάζει φέτος το Νοέμβριο τα 150 χρόνια από την ίδρυσή του με μια σειρά εκδηλώσεων.
Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, πραγματοποιείται η εκδήλωση: Η μουσική χθες, σήμερα. Αύριο;

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε: εδώΟ Τίτος Πατρίκιος και το έργο του
Στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 πραγματοποιείται εκδήλωση : Ο Τίτος Πατρίκιος και το έργο του

Δωρεάν ΞεναγήσειΣ σε ΑρχαιολογικούΣ χώρουΣ και ΓειτονιέΣ τηΣ ΑθήναΣ - ΝοέμβριοΣ 2015
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε: εδώ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών προσφέρει πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων σε αρχαιολογικούς χώρους και γειτονιές της Αθήνας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Μια Κυριακή για τα δικαιώματα του παιδιού. Κυριακές στην Τεχνόπολη
Την Κυριακή 8  Νοεμβρίου, η Τεχνόπολη γιορτάζει τα δικαιώματα του παιδιού και παρουσιάζει ένα βιωματικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια. Στο πλαίσιο του προγράμματος τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν παιχνίδια, να μάθουν τα δικαιώματά τους και να ακολουθήσουν την ξενάγηση στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ


Η συντακτική ομάδα του Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου