14/1/16

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο


Σας προτείνουμε τις ακόλουθες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για εσάς και τα παιδιά σας για να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. 

Το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου  δύο εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο.
Σάββατο 16/1 /2016, 12:00: "Το θαύμα των χρωμάτων"
Εκδήλωση για παιδιά 3-6 ετών με στόχο να έρθουν σε επαφή με τη χρωματική παλέτα των ζωγράφων, να ανακαλύψουν τα βασικά χρώματα και να πειραματιστούν με αυτά. 
Κυριακή 17/ 1 /2016, 12:00: Γνωριμία με το Χορό/ Vol. 2
Εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους με στόχο να παρουσιαστεί η ιστορία και η πρακτική του μπαλέτου και του χορού γενικότερα, μέσα από μία διάλεξη/επίδειξη αλλά και αυτοσχεδιασμό από τους καθηγητές και τους σπουδαστές της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. 


Και για τις δύο εκδηλώσεις: Πληροφορίες-κρατήσεις στο 210 8778396/8 ή με email στο visitorscenter@snfcc.org

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 ο "Παιδικός ΙΑΝΟΣ" (Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24).  διοργανώνει δύο εκδηλώσεις για παιδιά με δωρεάν είσοδο.Ο μικρός νοσταλγός και η συγγραφέας του Κάλλια Ελευθεριάδου θα ταξιδέψουν τα παιδιά από 5 έως 8 ετών στη «Βιβλιοχώρα» μέσα από μια διαδραστική, μουσικοθεατρική παρουσίαση. Η αφήγηση του παραμυθιού θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και στην νοηματική γλώσσα. Ώρα έναρξης: 12:00 


Η συγγραφέας Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη προσκαλεί παιδιά από 4 έως 104 ετών στη βιωματική παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο "Ονειρεύομαι με μάτια ανοιχτά" για να μάθουν τον τρόπο, αλλά και να ονειρευτούν όλοι μαζί με μάτια ανοιχτά! Ώρα έναρξης: 13:00 

   Περισσότερες πληροφορίες  

Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το βιβλίο Ο Καλόσαυρος που βασίζεται στη νέα ομότιτλη ταινία της Disney
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο "Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ"που βασίζεται στη νέα ομότιτλη ταινία της Disney / Pixar. Η εκδήλωση που απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 /1/ 2016, στις 12:30 στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr
Η συντακτική ομάδα του Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου