17/6/16

Προτάσεις για εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 21:00 ο διακεκριμένος πιανίστας Δημήτρης Καλαντζής με το γκρουπ του και η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ παρουσιάζουν τη τζαζ συναυλία «Χθες το βράδυ», στον υπαίθριο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.  


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ 


5ο Athens Circus Festival

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τη CIRCUS DAYZ, διοργανώνουν το 5ο Athens Circus Festival (Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης).
Η κάθε βραδιά του φετινού φεστιβάλ θα κλείνει με μουσικά δρώμενα στην Κεντρική Αυλή.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ


Κυριακές στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι!


Στο πλαίσιο του φεστιβάλ την Κυριακή 19 Ιουνίου η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων προσκαλεί τους μικρούς φίλους να καλωσορίσουν το καλοκαίρι με πολλές ενδιαφέρουσες και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Picture
Το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 20:30 ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζογώπουλος με τον μπασίστα Γιώργο Παλαμιώτη θα βρεθούν σε ένα μουσικό διάλογο κάτω από τα δέντρα του πάρκου της Ακαδημίας Πλάτωνος στο πλαίσιο του ELAIΩNAS FESTIVAL.
Picture
Οι εκδηλώσεις του ELAIΩNAS FESTIVAL θα κλείσουν την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού με συναυλία που θα πραγματοποιηθεί από σημαντικά μέλη της AfroJazz σκηνής του ΠαρισιούΑποτέλεσμα εικόνας για father's day

Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα όμορφο τριήμερο και ας μην ξεχάσουμε όλοι να πούμε Χρόνια Πολλά στον πατέρα, τον παππού ή τον προπάππου μας την Κυριακή 19 Ιουνίου που γιορτάζουν. Η συντακτική ομάδα του Blog   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου