21/6/17

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

(1)

Την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής γιορτάζουν ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας,την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Ιουνίου, με ένα διήμερο εκδηλώσεων και υποδέχονται το κοινό στον πιο όμορφο και εμβληματικό κήπο της Αθήνας, τον Εθνικό Κήπο. Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις θα βρείτε εδώ.


Το Μέγαρο Μουσικής συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια μεγάλη μουσική βραδιά στον καταπράσινο κήπο  με δωρεάν είσοδο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.
To Εθνικό Ωδείο συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με δύο εκδηλώσεις, γιορτάζοντας παράλληλα τα 90 χρόνια προσφοράς του στη μουσική εκπαιδευτική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας.


21/6, 20.00 στον Κήπο της ιστορικής οικίας του Μανώλη Καλομοίρη (Τρίτωνος 81, Παλαιό Φάληρο) θα πραγματοποιηθεί συναυλία με έργα για πιάνο και μουσική δωματίου
23/6, 20.30 στην Αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού θα παρουσιάσει διασκευή του έργου "Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα" σε μουσική του Kurt Weill και λιμπρέτο του Bertolt Brecht. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.Δείτε όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή 
Γιορτή της Μουσικής εδώΗ συντακτική ομάδα του Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου