25/9/17

Τρέξε – Γιόρτασε – Στήριξε

9ο Greece Race for the Cure®
Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017
Τρέξε – Γιόρτασε – Στήριξε
τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστούΟ Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει το Greece Race for the Cure® για 9η συνεχή χρονιά, με την έγκριση της αμερικάνικης οργάνωσης Susan G. Komen και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

2 χιλιόμετρα περίπατος, 5 χιλιόμετρα αγώνας δρόμου και χιλιάδες συμμετέχοντες κάνουν το Greece Race for the Cure ® τη δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® παγκοσμίως, μία μεγάλη γιορτή, μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, προσκαλούμε γυναίκες, άνδρες και παιδιά στον περίπατο 2 χιλιομέτρων ή στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, με αφετηρία το Ζάππειο και με στόχο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές άνοιξαν! Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας, είτε ατομικά είτε σε ομάδα, συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στο https://www.greecerace.gr/registration/
Εγγραφές πραγματοποιούνται και σε φυσικά σημεία εγγραφών από 1/9/2017 αποκλειστικά για τον περίπατο των 2 χιλιομέτρων. Για το 2017, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται στις 33.000 άτομα.

Κλείστε τη θέση σας άμεσα!
Όλες οι εγγραφές κλείνουν στις 25 Σεπτεμβρίου 2017
Κόστος συμμετοχής:

  • Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων με chip χρονομέτρησης: 8€
  • Περίπατος 2 χιλιομέτρων: 6€

Αναλυτικές πληροφορίες: www.greecerace.gr
Ανθούλα Σωμαρίπα
Κοινωνική Λειτουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου