Πολιτική ορθής χρήσης

Το Blog απευθύνεται στους ασφαλισμένους του Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε. Στοχεύει να προσφέρει επιστημονικές πληροφορίες οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν για την ανίχνευση δυσκολιών που επηρεάζουν την ψυχική υγεία. Ταυτόχρονα, προτείνονται κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση συνηθισμένων προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Ο επισκέπτης μπορεί να έχει ενεργό συμμετοχή στη συζήτηση μέσω της δημοσίευσης προσωπικών σχολίων και σκέψεων στα ήδη αναρτημένα κείμενα. Επίσης, μπορεί να υποβάλει προς δημοσίευση νέα κείμενα. Τέλος, μπορεί να θέσει προσωπικά ερωτήματα και να λάβει απαντήσεις από ειδικούς ψυχικής υγείας μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα θέματα παρουσιάζονται με εύληπτο τρόπο και σκοπεύουν να καλύψουν τις ανάγκες και τους προβληματισμούς όλων των ηλικιακών ομάδων των ασφαλισμένων του  Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε.  Οι πληροφορίες που παρέχονται μπορούν να χρησιμεύσουν συμπληρωματικά σε μια δια ζώσης συνεργασία με ειδικό ψυχικής υγείας ή να διευκολύνουν την έναρξη μιας δια ζώσης συνεργασίας εάν αυτό είναι επιθυμητό.  


Παρότι οι πληροφορίες και οι απαντήσεις προσφέρονται από ειδικούς ψυχικής υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε., σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επίσημη διάγνωση ή γνωμάτευση, σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπούν στην παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών ή ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την προσωπική επαφή με έναν ειδικό ψυχική υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου